BP har nyligen tagit emot klagomål från allmänheten råd att de blivit kontaktade av personer informerade dem om att de har vunnit en BP konkurrens och ett pris. "Priser" på erbjudandet från kassa till fordon, bilar eller plasma-TV-apparater. Den som ringer ibland begär id nummer, fysiska adresser och/eller bank detaljer innan vinsten kan begäras.

Vi vill uppmana varje person kontaktas inte svara på alla samtal gör anspråk på att representera BP och erbjuda priser av något slag och inte heller till frivilliga uppgifter.

Kontakta oss om du får ett samtal från någon som påstår sig arbeta för BP gratulera dig på att vinna ett pris i en BP konkurrens. Du kan enkelt kontrollera detta genom att ringa vår kundtjänst på 0860 222 166 eller genom att besöka BP:s webbplats http://www.bp.co.za och skicka oss ett e-post med hjälp av Kontakta oss snarast på vår hemsida.

Det skulle vara till stor hjälp i försöken att begränsa denna typ av verksamhet om du fått så mycket information från den som ringer som möjligt och lämna detta till BP.

Till sist alltid observera att alla giltiga BP tävlingar och vinnare namn anges på vår webbplats på relevanta konkurrens avsnitt på http://www.bp.co.za och får kontrolleras för äkthet.

Leave a Reply.