BP fortalte "direkte løgne" som det forsøgte at skjule den mængde olie, der var at løbe ind i den Mexicanske Golf efter dybvandsrejer horisont boreplatform katastrofe, retten har hørt om mandagen, i en ny fase af den retssag, der i sidste ende kan afgøre, hvor meget virksomheden betaler bøder. I åbne udsagn i den seneste fase af forsøget i de dødelige 2010 katastrofe, sagsøgernes advokat Brian Barr sagde BP mislykkedes for at forberede sig på en punktering og forværrede de problemet med en løgn om, hvor meget olie der løber ud af brønden. Han sagde BP var sørgeligt uforberedte på katastrofe. "BP's plan var noget mere end en plan til plan," sagde Barr.

BP advokat Niels Brock sagde møjen virksomhedens bestræbelser for at cap brønden er "Mandag morgen quarterbacking værst".  Han sagde, at BP's spill svar var "ekstraordinært" og, at virksomheden "har ikke misfortolker flowhastighed på en sådan måde, at en forsinkelse på stop i det godt". OS distrikt dommer Carl Barbier i New Orleans, der præsiderer over den retssag, er allerede vejning om BP's aktiviteter frem til katastrofen og under den efterfølgende spill nåede "grov uagtsomhed".  Den anden fase af forsøget, som forventes at sidste 14 dage, vil omfatte størrelsen af udslippet og BP's bestræbelser for at indeholde det.

Det amerikanske justitsministerium siger, at fordringer 4,2 millioner tønder hældes fra dybhavs horisont efter en alvorlig brand og eksplosion, som krævede 11 dødsofre. BP anslår, at tallet var nærmere til 2,4 millioner tønder. Det tal vil bestemme den endelige størrelse af BP's fine, som kunne være så høj som $18 milliarder. I court filings BP har fremført af os bruger "udokumenterede metoder, der kræver betydelig antagelser og ekstrapoleringer" og vil udfordre de tal i retten.

Virksomheden og dens partnere ansigt bøder på op til $1.100 for hver tønde olie slippes ud i Golfen hvis de findes efterladende i deres aktioner, mens boring og for at begrænse virkningerne af uheldet. I rent vand, disse bøder kunne stige til 4.300 $ pr tønde, hvis de ansvarlige parter har handlet med grov uagtsomhed eller "tredjepartsservicer".

Source:  BP Holdings

10/2/2013 11:16:05 am

Ingen som denne på alle

ReplyLeave a Reply.